fredag 3. februar 2012

Hundekjeks med naturlige ingredienser
Disse kjeksene inneholder kun naturlige ingredienser. Disse produktene er bakt i små porsjoner slik at kvaliteten er på sitt beste hele tiden. Inneholder ingen kunstige smaksforsterkere. Men satser heller på å bruke gode råvarer som gir god smak i seg selv.

Disse kjeksene er av så god kvalitet at du trygt kan spise de selv. Hvis du ikke har tid til å bake dine egne hundekjeks, så kan du trygt kjøpe disse istedenfor å få den hjemmebakte følelsen.
Disse kjeksepakkene er på 250 gr, som gjør at en slik pakke og varer en stund.De forskjellige typene inneholder diverse urter og bær som skal være fulle av sunne egenskaper. Kjeksene er også bakt med mest mulig fullkorn, som gjør at de inneholder fiber og mer næringsstoffer. Noen av variantene er også hvete og laktosefri.
Her er en oversikt over de forskjellige smakene vi har, og her kan du kjøpe de.

Klassiske hundekjeks
Disse kjeksene inneholder kun sunne, naturlige ingredienser. De er bakt med fullkorn hvetemel og hvetekli som gjør at de er fulle av fiber.
Frokostkjeks
Våre frokostkjeks inneholder sunne, naturlige ingredienser. Dette er en fin måte å starte dagen på. Spesielt hvis hunden din ikke er så glad i å spise mat tidlig om morgenen. De er laktose- og hvetefri, som gjør  at hunder som ikke tåler det, også kan spise de uten å magetrøbbel.Bedtime hundekjeks
Disse hundekjeksene inneholder sunne, naturlige ingredienser, og er laktose- og hvetefri. Noen av ingrediensene har beroligende egenskaper som kamille, ingefær og koffeinfri grønn te, som gjør at de er perfekte til å avslutte en hektisk dag.
Disse kjeksene kan også være gode å ha i stressende situasjoner, som f.eks. biltur, tur til vetrinær osv.Cranberry Cheddar kjeks
Kjeksene inneholder sunne, naturlige ingredienser. De har smak av cheddarost som mange hunder liker og tranebær som inneholder antioksidanter og C-vitamin. Det er også et hint av peppermynte som gir en friskere ånde. Disse kjeksene er uten hvete.
Senior hundekjeks
Senior hundekjeks er laktosefri og uten hvete. Inneholder sunne, naturlige ingredienser. Denne kjeksen er spesielt lagt for eldre hunder, men er også godt egnet for hunder i alle aldrer. Inneholder ingredienser som skal være bra for angst, ledd, fordøyelse og sirkulasjon. Inneholder helhetlig ingredienser som gurkemeie, ingefær og kamille. Rik på antioksidanter.
Superberry hundekjeks
Disse hundekjeksene Inneholder kun sunne og naturlige ingredienser.  Disse kjeksene er laktosefri og uten hvete. Og de er fulladet med frukt og bær som er rike på antioksidanter. Noen av ingrediensene er eple, blåbær, tranebær, gulrot, quinoa og alfalfa.Tuscan hundekjeks
Disse kjeksene inneholder kun sunne og naturlige ingredienser. De er hvetefri og har en herlig aromatisk smak av italia. De inneholder antioksidanten lykopen og vitamin A og C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar