fredag 3. februar 2012

Lekre hundekjeks!

Claudia's Canine Cuisine er en linje med gourmet treats til hunden. De er ikke som vanlige hundekjeks, De ser og lukter så godt at du får lyst på dem selv. Og hvorfor ikke smake selv også? Det er helt trygt. Disse kjeksene er lagt kun av høykvalitets råvarer som vanligvis blir brukt i menneskemat. Alle kjeksene fra Claudia's inneholder honning og vanlije, så de passer spesielt godt til hunder som er glade i søte godbiter.
Under ser du produktene fra Claudia's Canine Cuisine. De kan du kjøpe her.
Disse 3 forpakningene passer perfekt som gave til enten din egen hund eller en venns hund. Og hvis du har problemer med å finne en gave til en venn som har alt, hvorfor ikke kjøpe noe til hunden, hvis vennen har det. Jeg regner med at alle som har hund blir glad for det. Og det kan være litt mer interessant enn en vinflaske, kanskje?

Claudia's Classic Assortment koster 139 kr og veier 340 gr.

Copper's Carob Chip koster 139 kr og veier 340 gr.Honey's Classic koster 79 kr og veier 198 gr.
Josie's Joy Treats koster 59 kr og veier 85 gr. Passer som gave og som lørdagsgodt for medium til store hunder.
Her er andre forpakninger som passer pefekt til f.eks. lørdagskosen, langturen eller som  trenings treat.
Barking Hearts koster 59 kr og veier 127 gr. Passer som godbiter til små hunder, eller som trenings treats.Chip N' Wail koster også 59 kr og veier 127 gr. Nå kan du også la hunden få smake chocolate chip cookies. Disse kjeksene inneholder carob isteden for sjokolade og er helt trygt for hunden din å spise.Oatmeal in the Ruff koster 59 kr og veier 127 gr. Kjempegode søte havrekjeks.Og så til slutt en litt større forpakning, Naked Bones som koster 139 kr og veier 312 gr. Disse passer godt til store hunder. Du kan også brekke de opp i mindre biter og bruke de til trening.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar